Jijbent.nl
Forum van jijbent.nl
 
 FAQFAQ   ZoekenZoeken   GebruikerslijstGebruikerslijst   GebruikersgroepenGebruikersgroepen 
 ProfielProfiel   VoorkeurenVoorkeuren   Log in om je privé berichten te bekijkenLog in om je privé berichten te bekijken   InloggenInloggen 

Plaats Reactie Ga naar Pagina 1, 2  Volgende
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
plinie
BerichtGeplaatst: Vr Mei 27, 2011 20:26    Onderwerp: Kan geen nieuw blokje pakken.. Reageer met quote

Hoi,

In mijn spel met Suusje30, spelnr: 12899952 kan ik geen nieuw blokje kiezen maar enkel het blokje plaatsen dat zich aandient.
Bugje of zie ik iets over het hoofd?

Groetjes, Pauline
Naar boven
bramOffline
Superadmin
Superadmin
Avatar

Geregistreerd op: 7-5-2003
Totaal berichten: 9921
Woonplaats: Vianen
Leeftijd: 51
Geslacht: Man
Netherlands
BerichtGeplaatst: Vr Mei 27, 2011 20:55    Onderwerp: Reageer met quote

Dan heb je kennelijk eerder al dat nieuwe blokje gekozen en toen je zet niet afgemaakt.
_________________
www.jijbent.nl
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Bekijk de homepage 
plinie
BerichtGeplaatst: Za Mei 28, 2011 11:32    Onderwerp: Reageer met quote

Inderdaad... Embarassed Dank voor je antwoord.
Naar boven
moekemoek
BerichtGeplaatst: Di Aug 30, 2011 15:53    Onderwerp: Kan geen nieuw blokje kiezen enkel blokje plaatsen Reageer met quote

Hoi,

Dit is nu al het 2e spel waar het me niet lukt om een blokje te kiezen.
Is er een bug of doe ik iets fout?

Bedankt
Moekemoek
Naar boven
MarianneOffline
Superadmin
Superadmin
Avatar

Geregistreerd op: 5-4-2004
Totaal berichten: 87438
Woonplaats: Berkhout
Leeftijd: 66
Geslacht: Vrouw
Netherlands
BerichtGeplaatst: Di Aug 30, 2011 15:56    Onderwerp: Re: Kan geen nieuw blokje kiezen enkel blokje plaatsen Reageer met quote

moekemoek schreef:
Hoi,

Dit is nu al het 2e spel waar het me niet lukt om een blokje te kiezen.
Is er een bug of doe ik iets fout?

Bedankt
Moekemoek

Welk spelnummer?
_________________
Veel succes, maar vooral .... heel veel plezier yes
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel 
moekemoek
BerichtGeplaatst: Di Aug 30, 2011 15:59    Onderwerp: Re: Kan geen nieuw blokje kiezen enkel blokje plaatsen Reageer met quote

Marianne schreef:
moekemoek schreef:
Hoi,

Dit is nu al het 2e spel waar het me niet lukt om een blokje te kiezen.
Is er een bug of doe ik iets fout?

Bedankt
Moekemoek

Welk spelnummer?


http://www.jijbent.nl/stacko/play.php?gamenumber=13379058
http://www.jijbent.nl/stacko/play.php?gamenumber=13381575

Deze vind ik direct, anderen heb ik nog niet nagezien.

Grtjs
Moekemoek
Naar boven
MarianneOffline
Superadmin
Superadmin
Avatar

Geregistreerd op: 5-4-2004
Totaal berichten: 87438
Woonplaats: Berkhout
Leeftijd: 66
Geslacht: Vrouw
Netherlands
BerichtGeplaatst: Di Aug 30, 2011 16:01    Onderwerp: Re: Kan geen nieuw blokje kiezen enkel blokje plaatsen Reageer met quote

moekemoek schreef:
Marianne schreef:
moekemoek schreef:
Hoi,

Dit is nu al het 2e spel waar het me niet lukt om een blokje te kiezen.
Is er een bug of doe ik iets fout?

Bedankt
Moekemoek

Welk spelnummer?


http://www.jijbent.nl/stacko/play.php?gamenumber=13379058
http://www.jijbent.nl/stacko/play.php?gamenumber=13381575

Deze vind ik direct, anderen heb ik nog niet nagezien.

Grtjs
Moekemoek

Wil je dit blokje houden en ergens op een plek leggen of wil je dat blokje ruilen voor een andere?
_________________
Veel succes, maar vooral .... heel veel plezier yes
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel 
moekemoek
BerichtGeplaatst: Di Aug 30, 2011 16:02    Onderwerp: Re: Kan geen nieuw blokje kiezen enkel blokje plaatsen Reageer met quote

Marianne schreef:
Wil je dit blokje houden en ergens op een plek leggen of wil je dat blokje ruilen voor een andere?



Ik wil deze blokjes ruilen en dat gaat dus niet.
Naar boven
MarianneOffline
Superadmin
Superadmin
Avatar

Geregistreerd op: 5-4-2004
Totaal berichten: 87438
Woonplaats: Berkhout
Leeftijd: 66
Geslacht: Vrouw
Netherlands
BerichtGeplaatst: Di Aug 30, 2011 16:04    Onderwerp: Re: Kan geen nieuw blokje kiezen enkel blokje plaatsen Reageer met quote

moekemoek schreef:
Marianne schreef:
Wil je dit blokje houden en ergens op een plek leggen of wil je dat blokje ruilen voor een andere?



Ik wil deze blokjes ruilen en dat gaat dus niet.

Bij mij, als jou, lukt het wel. In bovenste spel.
Ik krijg een nieuwe en dan de vraag, wil je dit blokje houden of passen?
Kwam jij ook zover?
_________________
Veel succes, maar vooral .... heel veel plezier yes
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel 
moekemoek
BerichtGeplaatst: Di Aug 30, 2011 16:06    Onderwerp: Re: Kan geen nieuw blokje kiezen enkel blokje plaatsen Reageer met quote

Marianne schreef:
moekemoek schreef:
Marianne schreef:
Wil je dit blokje houden en ergens op een plek leggen of wil je dat blokje ruilen voor een andere?



Ik wil deze blokjes ruilen en dat gaat dus niet.

Bij mij, als jou, lukt het wel. In bovenste spel.
Ik krijg een nieuwe en dan de vraag, wil je dit blokje houden of passen?
Kwam jij ook zover?


Neen dus, helemaal niets enkel het huidige blokje in de rij leggen, maar dat wil ik dus niet.
Naar boven
MarianneOffline
Superadmin
Superadmin
Avatar

Geregistreerd op: 5-4-2004
Totaal berichten: 87438
Woonplaats: Berkhout
Leeftijd: 66
Geslacht: Vrouw
Netherlands
BerichtGeplaatst: Di Aug 30, 2011 16:07    Onderwerp: Re: Kan geen nieuw blokje kiezen enkel blokje plaatsen Reageer met quote

moekemoek schreef:
Marianne schreef:
moekemoek schreef:
Marianne schreef:
Wil je dit blokje houden en ergens op een plek leggen of wil je dat blokje ruilen voor een andere?



Ik wil deze blokjes ruilen en dat gaat dus niet.

Bij mij, als jou, lukt het wel. In bovenste spel.
Ik krijg een nieuwe en dan de vraag, wil je dit blokje houden of passen?
Kwam jij ook zover?


Neen dus, helemaal niets enkel het huidige blokje in de rij leggen, maar dat wil ik dus niet.

Je hebt op de vraagtekens gedrukt, kreeg je toen geen nieuw blokje?
Edit: probeer het even uit bij het onderste spel, want ik ben nog bij het bovenste spel.

Edit:
Het kan ook zijn dat je al een keer gewisseld heb, uit het spel gegaan bent en weer teruggekomen bent in het spel en dan kun je niet nog eens wisselen. Net als bij dobbelspel, dat je dan alleen je score nog kunt invullen.
_________________
Veel succes, maar vooral .... heel veel plezier yes


Laatst aangepast door Marianne op Di Aug 30, 2011 16:13, in totaal 1 keer bewerkt
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel 
moekemoek
BerichtGeplaatst: Di Aug 30, 2011 16:11    Onderwerp: Re: Kan geen nieuw blokje kiezen enkel blokje plaatsen Reageer met quote

Marianne schreef:

Je hebt op de vraagtekens gedrukt, kreeg je toen geen nieuw blokje?
Edit: probeer het even uit bij het onderste spel, want ik ben nog bij het bovenste spel.


Oeps, probeerde ik net het bovenste spel uit, en daar had ik een nieuwe blok dus gekregen. Het onderste lukt nog altijd niet.
Naar boven
moekemoek
BerichtGeplaatst: Di Aug 30, 2011 20:48    Onderwerp: Re: Kan geen nieuw blokje kiezen enkel blokje plaatsen Reageer met quote

Marianne schreef:

Edit:
Het kan ook zijn dat je al een keer gewisseld heb, uit het spel gegaan bent en weer teruggekomen bent in het spel en dan kun je niet nog eens wisselen. Net als bij dobbelspel, dat je dan alleen je score nog kunt invullen.


Neen dat heb ik niet gedaan, want dan zou ik als optie passen hebben en dat kan ik dus niet.
Naar boven
MarianneOffline
Superadmin
Superadmin
Avatar

Geregistreerd op: 5-4-2004
Totaal berichten: 87438
Woonplaats: Berkhout
Leeftijd: 66
Geslacht: Vrouw
Netherlands
BerichtGeplaatst: Di Aug 30, 2011 20:50    Onderwerp: Re: Kan geen nieuw blokje kiezen enkel blokje plaatsen Reageer met quote

moekemoek schreef:
Marianne schreef:

Edit:
Het kan ook zijn dat je al een keer gewisseld heb, uit het spel gegaan bent en weer teruggekomen bent in het spel en dan kun je niet nog eens wisselen. Net als bij dobbelspel, dat je dan alleen je score nog kunt invullen.


Neen dat heb ik niet gedaan, want dan zou ik als optie passen hebben en dat kan ik dus niet.

Oké, ik log nog eens als jou in en zal het onderste spel eens proberen.
_________________
Veel succes, maar vooral .... heel veel plezier yes
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel 
moekemoek
BerichtGeplaatst: Di Aug 30, 2011 20:50    Onderwerp: Reageer met quote

Maar, heb het nu terug geprobeerd en nu lukte het me dus wel om het blokje te wisselen, dus ergens heeft er wel iets fout geweest, maar is het nu dus opgelost.
Bedankt om te zoeken.
Naar boven
Berichten van afgelopen:   
Plaats Reactie Tijden zijn in GMT + 2 uur
Ga naar Pagina 1, 2  Volgende
Pagina 1 van 2

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group