FAQFAQ   ZoekenZoeken   GebruikerslijstGebruikerslijst   GebruikersgroepenGebruikersgroepen 
 ProfielProfiel   VoorkeurenVoorkeuren   Log in om je privé berichten te bekijkenLog in om je privé berichten te bekijken   InloggenInloggen 

Plaats Reactie
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
Marielle72
BerichtGeplaatst: Do Dec 30, 2010 12:28    Onderwerp: Eindtelling: onafgebouwd huis tegels Reageer met quote

Hallo,

bij spel http://www.jijbent.nl/carcassonne/show.php?gamenumber=12136960 is bij de eindtelling de tegels voor het onafgebouwde huis allebei voor hetzelfde huis geteld.
Jjmok heeft twee tegels, maar maar 1 onafgebouwd huis.
Volgens mij telt dan maar 1 tegel per onafgebouwd huis?

Groet,
Marielle

PS Maakt in dit geval inderdaad net het verschil, maar ik ben gewoon benieuwd naar het toepassen van de regels!
Naar boven
Hendrie42
BerichtGeplaatst: Do Dec 30, 2010 12:41    Onderwerp: Reageer met quote

Het is in dit geval zo dat beide bonustegels gelden voor hetzelfde huis. Er staat nergens dat de gekozen huizen verschillend moeten zijn als beide tegels in het bezit zijn.
Naar boven
jimok
BerichtGeplaatst: Do Dec 30, 2010 17:37    Onderwerp: Reageer met quote

volgens mij telt bij deze bonustegel beide tegels altijd voor het grootste onafgebouwd huis, ook wanneer je 2 onafgebouwde huizen zou hebben gaan beide bonussen naar het grootste huis...dit geldt ook voor de onafgemaakte torens en wegen uiteraard. Wink en de markten
Naar boven
Berichten van afgelopen:   
Plaats Reactie Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group