FAQFAQ   ZoekenZoeken   GebruikerslijstGebruikerslijst   GebruikersgroepenGebruikersgroepen 
 ProfielProfiel   VoorkeurenVoorkeuren   Log in om je privé berichten te bekijkenLog in om je privé berichten te bekijken   InloggenInloggen 

Plaats Reactie
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
ponnukiOffline
Supervip
Supervip
Geregistreerd op: 4-11-2005
Totaal berichten: 204
Woonplaats: 's-Hertogenbosch
Leeftijd: 46
Geslacht: Man
BerichtGeplaatst: Vr Nov 02, 2007 15:37    Onderwerp: Waarom gewonnen? Reageer met quote

Spel 6068656 staat aangegeven als door mij gewonnen, maar ik zie niet in waarom. Heeft mijn tegenstander opgegeven (gezien de stelling niet geheel onlogisch), maar waarom zie ik dat dan niet in de zettenlijst staan? Of is er een regel dat bij een bepaalde stand (geen eilanden voor 1 speler en minimaal x voor de andere of zo) de partij tussentijds gewonnen verklaard wordt? In dat laatste geval zou het goed zijn dat in de regels te vermelden, ik heb het niet kunnen vinden.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel 
bramOffline
Superadmin
Superadmin
Avatar

Geregistreerd op: 7-5-2003
Totaal berichten: 9846
Woonplaats: Vianen
Leeftijd: 49
Geslacht: Man
Netherlands
BerichtGeplaatst: Vr Nov 02, 2007 15:56    Onderwerp: Re: Waarom gewonnen? Reageer met quote

ponnuki schreef:
Spel 6068656 staat aangegeven als door mij gewonnen, maar ik zie niet in waarom. Heeft mijn tegenstander opgegeven (gezien de stelling niet geheel onlogisch), maar waarom zie ik dat dan niet in de zettenlijst staan? Of is er een regel dat bij een bepaalde stand (geen eilanden voor 1 speler en minimaal x voor de andere of zo) de partij tussentijds gewonnen verklaard wordt? In dat laatste geval zou het goed zijn dat in de regels te vermelden, ik heb het niet kunnen vinden.


Als in ronde 2 of 3 je tegenstander geen enkele kahunasteen meer heeft heb je gewonnen. Dit is idd niet vermeld in de spelregels, dat ga ik doen.
_________________
www.jijbent.nl
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Bekijk de homepage 
bramOffline
Superadmin
Superadmin
Avatar

Geregistreerd op: 7-5-2003
Totaal berichten: 9846
Woonplaats: Vianen
Leeftijd: 49
Geslacht: Man
Netherlands
BerichtGeplaatst: Vr Nov 02, 2007 15:58    Onderwerp: Reageer met quote

Humz het klopt toch niet helemaal, het eindige als je geen staafje meer hebt. Dus het is een bug. Ik zal die er uithalen!
_________________
www.jijbent.nl
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Bekijk de homepage 
bramOffline
Superadmin
Superadmin
Avatar

Geregistreerd op: 7-5-2003
Totaal berichten: 9846
Woonplaats: Vianen
Leeftijd: 49
Geslacht: Man
Netherlands
BerichtGeplaatst: Vr Nov 02, 2007 16:10    Onderwerp: Reageer met quote

bug gevonden, spelregels aangepast en zet teruggenomen.
_________________
www.jijbent.nl
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Bekijk de homepage 
Berichten van afgelopen:   
Plaats Reactie Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group