FAQFAQ   ZoekenZoeken   GebruikerslijstGebruikerslijst   GebruikersgroepenGebruikersgroepen 
 ProfielProfiel   VoorkeurenVoorkeuren   Log in om je privé berichten te bekijkenLog in om je privé berichten te bekijken   InloggenInloggen 

Plaats Reactie
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
raga
BerichtGeplaatst: Do Nov 01, 2007 15:03    Onderwerp: vraag m.b.t. spelregel Reageer met quote

als mijn tegenstander op ELAI 4 staafjes heeft, komt er op ELAI een steentje vanwege meerderheid.
als ik nu op JOJO een steentje plaats,
heeft mijn tegenstander nog maar 3 staafjes op ELAI,
dus zou zijn steentje moeten verdwijnen.
Klopt dit?
Naar boven
bramOffline
Superadmin
Superadmin
Avatar

Geregistreerd op: 7-5-2003
Totaal berichten: 9857
Woonplaats: Vianen
Leeftijd: 49
Geslacht: Man
Netherlands
BerichtGeplaatst: Do Nov 01, 2007 15:13    Onderwerp: Re: vraag m.b.t. spelregel Reageer met quote

raga schreef:
als mijn tegenstander op ELAI 4 staafjes heeft, komt er op ELAI een steentje vanwege meerderheid.
als ik nu op JOJO een steentje plaats,
heeft mijn tegenstander nog maar 3 staafjes op ELAI,
dus zou zijn steentje moeten verdwijnen.
Klopt dit?


klopt
_________________
www.jijbent.nl
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Bekijk de homepage 
raga
BerichtGeplaatst: Do Nov 01, 2007 15:20    Onderwerp: Reageer met quote

ok, dit gebeurt niet volgens mij, zodra ik een voorbeeld heb, zal ik het hier even posten
Naar boven
bramOffline
Superadmin
Superadmin
Avatar

Geregistreerd op: 7-5-2003
Totaal berichten: 9857
Woonplaats: Vianen
Leeftijd: 49
Geslacht: Man
Netherlands
BerichtGeplaatst: Do Nov 01, 2007 15:24    Onderwerp: Reageer met quote

raga schreef:
ok, dit gebeurt niet volgens mij, zodra ik een voorbeeld heb, zal ik het hier even posten


is goed.
_________________
www.jijbent.nl
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Bekijk de homepage 
raga
BerichtGeplaatst: Do Nov 01, 2007 16:06    Onderwerp: Reageer met quote

laat maar zitten.
de steentjes verdwijnen pas als je op DOE ZET klikt Smile
Naar boven
bramOffline
Superadmin
Superadmin
Avatar

Geregistreerd op: 7-5-2003
Totaal berichten: 9857
Woonplaats: Vianen
Leeftijd: 49
Geslacht: Man
Netherlands
BerichtGeplaatst: Do Nov 01, 2007 16:44    Onderwerp: Reageer met quote

raga schreef:
laat maar zitten.
de steentjes verdwijnen pas als je op DOE ZET klikt Smile


ze zouden eigenlijk ook al gelijk moeten verdwijnen op het bord!
_________________
www.jijbent.nl
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Bekijk de homepage 
bramOffline
Superadmin
Superadmin
Avatar

Geregistreerd op: 7-5-2003
Totaal berichten: 9857
Woonplaats: Vianen
Leeftijd: 49
Geslacht: Man
Netherlands
BerichtGeplaatst: Do Nov 01, 2007 17:13    Onderwerp: Reageer met quote

er zat daar nog een bugje, even refreshen voor de nieuwste versie.
_________________
www.jijbent.nl
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Bekijk de homepage 
raga
BerichtGeplaatst: Do Nov 01, 2007 17:29    Onderwerp: Reageer met quote

ah, te gek, dank je wel Smile
Naar boven
TheAxe
BerichtGeplaatst: Do Nov 01, 2007 18:12    Onderwerp: Reageer met quote

In spel 6068990 maak ik in zet 2 een meerderheid op KAHU. De weg van mijn tegenstander tussen LALE en KAHU is echter niet verdwenen. Dit zou wel moeten, toch?
Naar boven
bramOffline
Superadmin
Superadmin
Avatar

Geregistreerd op: 7-5-2003
Totaal berichten: 9857
Woonplaats: Vianen
Leeftijd: 49
Geslacht: Man
Netherlands
BerichtGeplaatst: Do Nov 01, 2007 18:26    Onderwerp: Reageer met quote

TheAxe schreef:
In spel 6068990 maak ik in zet 2 een meerderheid op KAHU. De weg van mijn tegenstander tussen LALE en KAHU is echter niet verdwenen. Dit zou wel moeten, toch?


dat moet idd wel, ik ga er naar kijken.
_________________
www.jijbent.nl
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Bekijk de homepage 
bramOffline
Superadmin
Superadmin
Avatar

Geregistreerd op: 7-5-2003
Totaal berichten: 9857
Woonplaats: Vianen
Leeftijd: 49
Geslacht: Man
Netherlands
BerichtGeplaatst: Do Nov 01, 2007 18:41    Onderwerp: Reageer met quote

TheAxe schreef:
In spel 6068990 maak ik in zet 2 een meerderheid op KAHU. De weg van mijn tegenstander tussen LALE en KAHU is echter niet verdwenen. Dit zou wel moeten, toch?


gaat het nu wel goed??
_________________
www.jijbent.nl
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Bekijk de homepage 
TheAxe
BerichtGeplaatst: Do Nov 01, 2007 18:47    Onderwerp: Reageer met quote

Ik heb niet meer de kaarten om dezelfde acties kaarten, maar we hebben wel weer een speelbaar bord. Bedankt. Ik hoop dat de bug eruit is.
Naar boven
Sabotage
BerichtGeplaatst: Do Nov 01, 2007 21:38    Onderwerp: Reageer met quote

Vraagje: is het mogelijk om op een eiland waar je tegenstander al een steen heeft staan alsnog een verbinding van jezelf aan te leggen? Of wordt deze dan ook gelijk weer verwijderd?
Naar boven
bramOffline
Superadmin
Superadmin
Avatar

Geregistreerd op: 7-5-2003
Totaal berichten: 9857
Woonplaats: Vianen
Leeftijd: 49
Geslacht: Man
Netherlands
BerichtGeplaatst: Do Nov 01, 2007 22:36    Onderwerp: Reageer met quote

Sabotage schreef:
Vraagje: is het mogelijk om op een eiland waar je tegenstander al een steen heeft staan alsnog een verbinding van jezelf aan te leggen? Of wordt deze dan ook gelijk weer verwijderd?


dat is gewoon mogelijk en die wordt niet verwijderd.
_________________
www.jijbent.nl
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Bekijk de homepage 
Berichten van afgelopen:   
Plaats Reactie Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group