FAQFAQ   ZoekenZoeken   GebruikerslijstGebruikerslijst   GebruikersgroepenGebruikersgroepen 
 ProfielProfiel   VoorkeurenVoorkeuren   Log in om je privé berichten te bekijkenLog in om je privé berichten te bekijken   InloggenInloggen 

Plaats Reactie
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
florrat
BerichtGeplaatst: Do Mei 24, 2007 18:29    Onderwerp: Spelregels Shogi Reageer met quote

Er staan twee foutjes in de spelregels van Shogi.
Er staat:
Quote:
Een gouden generaal beweegt zich 1 veld horizontaal, verticaal of diagonaal.
Dit moet denk ik zijn:
Quote:
Een gouden generaal beweegt zich 1 veld horizontaal, verticaal of diagonaal vooruit.


Ook staat er onder de uitleg van de pion het plaatje van de loper in plaats van het plaatje van de pion:
Naar boven
bramOffline
Superadmin
Superadmin
Avatar

Geregistreerd op: 7-5-2003
Totaal berichten: 9861
Woonplaats: Vianen
Leeftijd: 49
Geslacht: Man
Netherlands
BerichtGeplaatst: Do Mei 24, 2007 18:35    Onderwerp: Reageer met quote

aangepast.
_________________
www.jijbent.nl
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Bekijk de homepage 
TheTimmyOffline
Avatar

Geregistreerd op: 22-1-2004
Totaal berichten: 3985
Woonplaats: Harderwijk
Leeftijd: 35
Geslacht: Man
Seychelles
BerichtGeplaatst: Di Mei 29, 2007 23:50    Onderwerp: Reageer met quote

Ook mist volgens mij het stukje over de lancier.
_________________
Life is like a box of chocolates, you never know what you gonna get
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Verstuur mail Bekijk de homepage MSN Messenger 
Jasperov
BerichtGeplaatst: Ma Jun 04, 2007 11:16    Onderwerp: Reageer met quote

Als je een stuk in de promotiezone inzet en er de volgende zet uitloopt, hoort het stuk dan ook te promoveren?
Naar boven
bramOffline
Superadmin
Superadmin
Avatar

Geregistreerd op: 7-5-2003
Totaal berichten: 9861
Woonplaats: Vianen
Leeftijd: 49
Geslacht: Man
Netherlands
BerichtGeplaatst: Ma Jun 04, 2007 11:46    Onderwerp: Reageer met quote

Jasperov schreef:
Als je een stuk in de promotiezone inzet en er de volgende zet uitloopt, hoort het stuk dan ook te promoveren?


ja. zie de spelregels en dit staat er op de site van de shogi-bond.

Quote:
Een stuk mag promoveren aan het eind van een zet, waarbij het ofwel geheel in de promotiezone bewoog, ofwel de promotiezone binnen kwam, ofwel de promotiezone verliet.

_________________
www.jijbent.nl
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Bekijk de homepage 
Arnoniem
BerichtGeplaatst: Ma Jun 04, 2007 19:39    Onderwerp: Reageer met quote

ik wil graag remise aanbieden, hoe doe ik dat?
Naar boven
bramOffline
Superadmin
Superadmin
Avatar

Geregistreerd op: 7-5-2003
Totaal berichten: 9861
Woonplaats: Vianen
Leeftijd: 49
Geslacht: Man
Netherlands
BerichtGeplaatst: Ma Jun 04, 2007 21:49    Onderwerp: Reageer met quote

Arnoniem schreef:
ik wil graag remise aanbieden, hoe doe ik dat?


dat kan niet: zie http://www.shogi-bond.nl/remise.htm
_________________
www.jijbent.nl
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Bekijk de homepage 
asobigoma
BerichtGeplaatst: Di Jun 05, 2007 10:55    Onderwerp: Reageer met quote

bram schreef:
Jasperov schreef:
Als je een stuk in de promotiezone inzet en er de volgende zet uitloopt, hoort het stuk dan ook te promoveren?


ja. zie de spelregels en dit staat er op de site van de shogi-bond.

Quote:
Een stuk mag promoveren aan het eind van een zet, waarbij het ofwel geheel in de promotiezone bewoog, ofwel de promotiezone binnen kwam, ofwel de promotiezone verliet.


Een stuk, dat de promotiezone uit gaat mag promoveren ('hoort te promoveren' is onjuist).

Ik denk dat hij dat ook bedoelde Smile
Naar boven
Berichten van afgelopen:   
Plaats Reactie Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group