FAQFAQ   ZoekenZoeken   GebruikerslijstGebruikerslijst   GebruikersgroepenGebruikersgroepen 
 ProfielProfiel   VoorkeurenVoorkeuren   Log in om je privé berichten te bekijkenLog in om je privé berichten te bekijken   InloggenInloggen 

Plaats Reactie Ga naar Pagina Vorige  1, 2, 3, 4  Volgende
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
bramOffline
Superadmin
Superadmin
Avatar

Geregistreerd op: 7-5-2003
Totaal berichten: 9790
Woonplaats: Vianen
Leeftijd: 48
Geslacht: Man
Netherlands
BerichtGeplaatst: Ma Sep 11, 2017 8:12    Onderwerp: Reageer met quote

andré schreef:
De lay-out is zeker een grote vooruitgang Smile Krijgen de werkelijke speelborden straks hetzelfde uiterlijk?

Nee.
andré schreef:

Het terugnemen van een zet werkt vaak erg traag. Dat is ook vooral vervelend omdat je vanuit de beginstand niet meer opnieuw dezelfde zetten kunt doen.

Daar is niet zoveel aan te doen
andré schreef:

Bij halma krijg je bij het aanklikken van een steen niet meer alle mogelijke zetten te zien en het terugnemen leidt hier tot volkomen wanordelijke situaties!

Gaan we naar kijken. Ik zie het zelf ook
_________________
www.jijbent.nl
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Bekijk de homepage 
alarmschijfOffline
Megavip
Megavip
Avatar

Geregistreerd op: 7-10-2016
Totaal berichten: 12
Geslacht: Onbekend
BerichtGeplaatst: Ma Sep 11, 2017 15:15    Onderwerp: Reageer met quote

bram schreef:
Groeneveld schreef:
Nogmaals bedankt .Fantastische verbetering
alleen bij Checkers krijg je vaak de verkeerde kleur onder.
Namelijk de kleur van je tegenstander

De mogelijkheid BORD DRAAIEN ontbreekt of zie ik iets over het hoofd


Bord draaien is geen optie, zou altijd goed moeten zijn, als dat niet zo is, geef eens wat voorbeelden Smile


Bij checkers, zoals Groenveld ook aangaf, is het bij mij ook verkeerd om.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel 
bramOffline
Superadmin
Superadmin
Avatar

Geregistreerd op: 7-5-2003
Totaal berichten: 9790
Woonplaats: Vianen
Leeftijd: 48
Geslacht: Man
Netherlands
BerichtGeplaatst: Di Sep 12, 2017 8:23    Onderwerp: Reageer met quote

checkers zou gefixed moeten zijn.
_________________
www.jijbent.nl
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Bekijk de homepage 
daudeyOffline
Vip
Vip
Avatar

Geregistreerd op: 1-11-2003
Totaal berichten: 73
Woonplaats: Ridderkerk
Leeftijd: 32
Geslacht: Man
BerichtGeplaatst: Wo Sep 13, 2017 11:41    Onderwerp: Reageer met quote

Mooi werk Bram, ze werken prima yes

Kleine bug bij Oware, als je meer dan 17 stenen in één bakje heb, verdwijnt deze.
_________________
Gomoku 2004
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel 
oatvtOffline
Geregistreerd op: 6-10-2007
Totaal berichten: 97
Geslacht: Onbekend
BerichtGeplaatst: Wo Sep 13, 2017 14:10    Onderwerp: Reageer met quote

de-ik--ki-ed schreef:
Hoofdpijn schreef:
Ik zie dat bij seasim de analyse applet (die overigens wel werkte) is weggehaald. Dat zou bij meer spellen moeten gebeuren, en niet vervangen door een nieuwe Very Happy


Hoe kan je Seasim spelen zonder een app? Dan weet je toch niet waar de vissen erbij komen. Razz


Niet-vips hebben helaas (doch begrijpelijk) geen applets om het spelen van spellen te vergemakkelijken, maar ook dan zijn spellen wel te spelen gelukkig.

Goed in ieder geval dat dit soort zaken worden verbeterd!

NB: Bij seasim heeft de aangroei van vissen gelukkig geen random element erin verwerkt :p
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel 
bramOffline
Superadmin
Superadmin
Avatar

Geregistreerd op: 7-5-2003
Totaal berichten: 9790
Woonplaats: Vianen
Leeftijd: 48
Geslacht: Man
Netherlands
BerichtGeplaatst: Do Sep 14, 2017 8:04    Onderwerp: Reageer met quote

daudey schreef:
Mooi werk Bram, ze werken prima yes

Kleine bug bij Oware, als je meer dan 17 stenen in één bakje heb, verdwijnt deze.


Is gefixed.
_________________
www.jijbent.nl
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Bekijk de homepage 
daudeyOffline
Vip
Vip
Avatar

Geregistreerd op: 1-11-2003
Totaal berichten: 73
Woonplaats: Ridderkerk
Leeftijd: 32
Geslacht: Man
BerichtGeplaatst: Za Sep 16, 2017 19:22    Onderwerp: Reageer met quote

Oware werkt nu inderdaad prima.

Bij tablut kan ik stenen slaan door ze in te sluiten met mijn koning, is dit ook een bug of zijn de spelregels veranderd Very Happy
_________________
Gomoku 2004
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel 
bramOffline
Superadmin
Superadmin
Avatar

Geregistreerd op: 7-5-2003
Totaal berichten: 9790
Woonplaats: Vianen
Leeftijd: 48
Geslacht: Man
Netherlands
BerichtGeplaatst: Zo Sep 17, 2017 11:54    Onderwerp: Reageer met quote

daudey schreef:
Oware werkt nu inderdaad prima.

Bij tablut kan ik stenen slaan door ze in te sluiten met mijn koning, is dit ook een bug of zijn de spelregels veranderd Very Happy


Bug! gaan we checken.
_________________
www.jijbent.nl
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Bekijk de homepage 
bramOffline
Superadmin
Superadmin
Avatar

Geregistreerd op: 7-5-2003
Totaal berichten: 9790
Woonplaats: Vianen
Leeftijd: 48
Geslacht: Man
Netherlands
BerichtGeplaatst: Ma Sep 18, 2017 10:51    Onderwerp: Reageer met quote

Halma is nu ook gefixed.
_________________
www.jijbent.nl
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Bekijk de homepage 
de-ik--ki-edOffline
Vip
Vip
Avatar

Geregistreerd op: 1-9-2005
Totaal berichten: 386
Geslacht: Man
Netherlands
BerichtGeplaatst: Do Sep 21, 2017 21:01    Onderwerp: Reageer met quote

Bij Shogi kan ik de stukken in mijn eigen hand niet zien noch inzetten. Het applet stopt al aan de onderkant van het bord namelijk.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel 
bramOffline
Superadmin
Superadmin
Avatar

Geregistreerd op: 7-5-2003
Totaal berichten: 9790
Woonplaats: Vianen
Leeftijd: 48
Geslacht: Man
Netherlands
BerichtGeplaatst: Vr Sep 22, 2017 8:03    Onderwerp: Reageer met quote

gefixed
_________________
www.jijbent.nl
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Bekijk de homepage 
de-ik--ki-edOffline
Vip
Vip
Avatar

Geregistreerd op: 1-9-2005
Totaal berichten: 386
Geslacht: Man
Netherlands
BerichtGeplaatst: Za Sep 23, 2017 20:08    Onderwerp: Reageer met quote

Dank voor het aanpassen. Nog een aantal suggesties voor verdere verbetering:

Xianqi:
Bij schaakzetten krijg ik een melding "Mat!" ipv "schaak".

Stad en Land; dit applet is slecht speelbaar:
- Je geeft aan dat het langzaam is. Echter na een aantal zetten crasht het applet consequent. Ook na rustig zetten en lang wachten.
- Het zou fijn zijn als bij zet terugnemen, hele ipv halve zetten worden teruggenomen.
- Het zou fijn zijn als je bij een open verbinding een zet in een klik zou kunnen doen, omdat het startveld toch gedwongen is.
- Illegale zetten, zoals niet aansluitende verbindingen en illegaal passen wordt geaccepteerd.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel 
bramOffline
Superadmin
Superadmin
Avatar

Geregistreerd op: 7-5-2003
Totaal berichten: 9790
Woonplaats: Vianen
Leeftijd: 48
Geslacht: Man
Netherlands
BerichtGeplaatst: Ma Sep 25, 2017 8:49    Onderwerp: Reageer met quote

Stad en land is helaas slecht en valt eigenlijk niet te verbeteren, we hebben 3 pogingen gewaagd en dit is het helaas. Xiangqi ga ik naar kijken.
_________________
www.jijbent.nl
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Bekijk de homepage 
bramOffline
Superadmin
Superadmin
Avatar

Geregistreerd op: 7-5-2003
Totaal berichten: 9790
Woonplaats: Vianen
Leeftijd: 48
Geslacht: Man
Netherlands
BerichtGeplaatst: Ma Sep 25, 2017 12:04    Onderwerp: Reageer met quote

daudey schreef:
Bij tablut kan ik stenen slaan door ze in te sluiten met mijn koning, is dit ook een bug of zijn de spelregels veranderd Very Happy


is gefixed.
_________________
www.jijbent.nl
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Bekijk de homepage 
daudeyOffline
Vip
Vip
Avatar

Geregistreerd op: 1-11-2003
Totaal berichten: 73
Woonplaats: Ridderkerk
Leeftijd: 32
Geslacht: Man
BerichtGeplaatst: Ma Sep 25, 2017 20:44    Onderwerp: Reageer met quote

Bij Tablut lukt het nog steeds om met de koning stenen te slaan, dit lukt alleen als je als als laatst de koning speelt. Als je koning naast een zwarte pion staat en je probeert met je witte pion die te slaan dan lukt dat inderdaad niet meer.
_________________
Gomoku 2004
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel 
Berichten van afgelopen:   
Plaats Reactie Tijden zijn in GMT + 1 uur
Ga naar Pagina Vorige  1, 2, 3, 4  Volgende
Pagina 2 van 4

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group