FAQFAQ   ZoekenZoeken   GebruikerslijstGebruikerslijst   GebruikersgroepenGebruikersgroepen 
 ProfielProfiel   VoorkeurenVoorkeuren   Log in om je privé berichten te bekijkenLog in om je privé berichten te bekijken   InloggenInloggen 

Plaats Reactie
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
HolbewonerOffline
Geregistreerd op: 29-5-2003
Totaal berichten: 1843
Woonplaats: Verweggistan
Leeftijd: 40
Geslacht: Man
Netherlands
BerichtGeplaatst: Vr Jul 23, 2010 12:06    Onderwerp: Eindtelling Reageer met quote

In spel http://www.jijbent.nl/carcassonne/show.php?gamenumber=11243135
heb ik 26 punten gekregen bij de eindtelling, maar ik heb 7 markten in mijn hoven en de muurfiche dat iedere markt in een hof 4 i.p.v. 3 punten oplevert bij de eindtelling. 7 x 4 = 28 punten volgens mij, dus waarom heb ik er maar 26 gekregen?
_________________
Time flies like an arrow
Fruit flies like a banana
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel 
TheTimmyOffline
Avatar

Geregistreerd op: 22-1-2004
Totaal berichten: 3985
Woonplaats: Harderwijk
Leeftijd: 36
Geslacht: Man
Seychelles
BerichtGeplaatst: Vr Jul 23, 2010 12:29    Onderwerp: Reageer met quote

omdat het bonusfiche maar voor 1 hof telt, voor 5 markten dus

Spelregels: Iedere markt in één (niet een) hof levert de speler bij de eindtelling geen 3 maar 4 punten op.

Extra uitleg: het telt eigenlijk als een punt extra per markt in één hof, 2 tegels is dus 5 punten
_________________
Life is like a box of chocolates, you never know what you gonna get
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Verstuur mail Bekijk de homepage MSN Messenger 
cjgriffin
BerichtGeplaatst: Zo Jun 26, 2011 9:08    Onderwerp: Reageer met quote

hoi..zo heb ik ook een spel waarbij de eindtelling niet klopt...spel nummer 13037013..volgens mij hebben ze bij mij 1 markt teveel geteld...dus in voordeel van mij het werd hierdoor een gelijkspel terwijl ik hem echt had verloren...groetjes cjgriffin..
Naar boven
Edje_Kadetje
BerichtGeplaatst: Zo Jun 26, 2011 11:11    Onderwerp: Reageer met quote

cjgriffin schreef:
hoi..zo heb ik ook een spel waarbij de eindtelling niet klopt...spel nummer 13037013..volgens mij hebben ze bij mij 1 markt teveel geteld...dus in voordeel van mij het werd hierdoor een gelijkspel terwijl ik hem echt had verloren...groetjes cjgriffin..


http://www.jijbent.nl/carcassonne/showusergame.php?gamenumber=13037013
Volgens mij is er hier inderdaad een foutje opgetreden. De hof bovenin heeft drie markten maar telt wel voor 12 punten. Dit komt niet door een muurkaart.
Naar boven
bramOffline
Superadmin
Superadmin
Avatar

Geregistreerd op: 7-5-2003
Totaal berichten: 9871
Woonplaats: Vianen
Leeftijd: 50
Geslacht: Man
Netherlands
BerichtGeplaatst: Zo Jun 26, 2011 11:42    Onderwerp: Reageer met quote

ga ik morgen naar kijken. spel niet weggooien!
_________________
www.jijbent.nl
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Bekijk de homepage 
bramOffline
Superadmin
Superadmin
Avatar

Geregistreerd op: 7-5-2003
Totaal berichten: 9871
Woonplaats: Vianen
Leeftijd: 50
Geslacht: Man
Netherlands
BerichtGeplaatst: Ma Jun 27, 2011 10:41    Onderwerp: Reageer met quote

is gefixed. helaas een typefoutje ergens.
_________________
www.jijbent.nl
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Bekijk de homepage 
aardman
BerichtGeplaatst: Do Mrt 15, 2012 15:58    Onderwerp: eindtelling klopt niet? Reageer met quote

In spel 14375695 had ik twee muurfiches waarbij mijn straten nog mee zouden tellen. Slechts 1 van de twee is meegeteld volgens mij waardoor ik (helaas) de partij heb verloren. Klopt dit?

Overigens complimenten voor de site en het spel!
Naar boven
bramOffline
Superadmin
Superadmin
Avatar

Geregistreerd op: 7-5-2003
Totaal berichten: 9871
Woonplaats: Vianen
Leeftijd: 50
Geslacht: Man
Netherlands
BerichtGeplaatst: Do Mrt 15, 2012 17:33    Onderwerp: Reageer met quote

nee hoor is 2x meegeteld. Je hebt een incomplete weg van 6 * 2 = 12.
Let op: voor een imcomplete weg krijg je maar 1 punt per tegel (en tellen putten niet mee!). Zie de spelregels.
_________________
www.jijbent.nl
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Bekijk de homepage 
aardman
BerichtGeplaatst: Do Mrt 15, 2012 18:33    Onderwerp: Reageer met quote

Dank voor je snelle reactie.


Ik had een weg van (linksonder) 6x 2 = 12 punten, klopt.

Echter, Ik had nog een weg van 4 (midden boven) en omdat ik 2 muurfiches had met een weg telt deze dan toch voor 4x2 = 8 punten mee?
Of denk ik nu verkeerd?

Groet,

Aardman
Naar boven
Edje_Kadetje
BerichtGeplaatst: Do Mrt 15, 2012 18:57    Onderwerp: Reageer met quote

aardman schreef:
Dank voor je snelle reactie.


Ik had een weg van (linksonder) 6x 2 = 12 punten, klopt.

Echter, Ik had nog een weg van 4 (midden boven) en omdat ik 2 muurfiches had met een weg telt deze dan toch voor 4x2 = 8 punten mee?
Of denk ik nu verkeerd?

Groet,

Aardman


Beide wegenfiches zijn voor je langste weg (die van 6) meegeteld. Als je het zo zou doen als jij zegt, zou je 6x1+4x1 punten krijgen. Zoals Bram al zegt tellen putten niet mee.
Naar boven
Berichten van afgelopen:   
Plaats Reactie Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group